TARIEVEN 

Bij LOX Hairextensions werken wij met de prachtige haren van BeautyWorks, ook wel bekend van het televisieprogramma Love Island UK! Het haar is remy gesorteerd en voelt zijdezacht aan. Daarnaast heeft BeautyWorks diverse awards gewonnen met deze prachtige extensions.

Ben je nieuw bij ons? Dan maken wij graag eerst een gratis intake gesprek om jouw wensen te bespreken. Wij kunnen dan samen kijken naar welke methode, kleur en lengte het beste bij jou en jouw haar passen. En bespreken wij de bijbehorende tarieven. Hierdoor kan jij een weloverwogen beslissing maken en loop je binnenkort misschien wel met prachtig lang, dik en glanzend haar onze salon uit!

Onze extensions zijn niet te bestellen in een krul of slag. Helaas gaat de kwaliteit van het haar enorm achteruit doordat het zo bewerkt is. Wij hebben ervoor gekozen om dit daardoor ook niet aan te bieden. 


Nieuwe set weave of tape extensions 

Weave extensions vanaf € 305,00
Inclusief weave extensions, inzetten, knippen/snijden & het in model brengen van de weave extensions 


Tape extensions vanaf € 320,00 
Inclusief wassen van het eigen haar, tape extensions, droog föhnen, inzetten van de extensions, knippen/snijden & het in model brengen van de extensions


Ik wil een gratis intakegesprek!


 


Omhoog plaatsen weave of tape extensions 

Weave extensions moeten na ongeveer 2 maanden weer omhoog geplaatst worden. Bij tape extensions is dit na 6 - 8 weken. Wanneer de extensions langer in het haar blijven zitten, kan het schade aan het eigen haar aanbrengen. Zorg er dus altijd voor dat je op tijd weer een afspraak hebt staan om de extensions te herplaatsen.

Omhoog plaatsen weave extensions 

Dit tarief is inclusief het verwijderen van de extensions, het opnieuw plaatsen, knippen/ snijden en het in model brengen van het haar. 

1 baan     € 30,00 
2 banen   € 50,00 
3 banen   € 70,00 
4  banen  € 80,00

Omhoog plaatsen tape extensions 

Dit tarief is inclusief het verwijderen van de extensions, wassen van het eigen haar, droog föhnen, het opnieuw plaatsen, knippen/ snijden en het in model brengen van het haar.

1 pak          € 50,00 
2 pakken   € 70,00 
3 pakken   € 80,00
4 pakken    € 90,00

Olaplex herstelbehandeling

Olaplex herstelbehandeling los              € 39,95
Olaplex in combinatie met extensions  € 30,00